Tule kuulolle 27.5.2021: ”Marketing your SME in the Digital Age”

Digi2Market järjestää torstaina 27. toukokuuta englanninkielisen webinaarin pk-yritysten digitaalisesta markkinoinnista. Tunnin mittainen maksuton tilaisuus on ensimmäinen osa kesän aikana järjestettävästä webinarisarjasta.

Webinaarisarjan päätyttyä julkaisemme syksyllä verkkosivuston, joka sisältää runsaasti työkaluja liittyen digitaaliseen markkinointiin, lisätyn- ja virtuaalitodellisuuden hyödyntämisestä markkinointiin sekä kestävän kehityksen mukaisten arvojen etsimiseen ja hyödyntämiseen.

Karelian irlantilaisen hankepartnertin Udaras na Gaeltachtan isännöimässä tilaisuudessa on kaksi puhujaa.

D’Arcy Marketing & PR -markkinointitoimiston omistaja Noreen D’Arcy kertoo, miksi on tärkeää, että yrityksellä on harkittu markkinointisuunnitelma ja tarkka tieto asiakkaista sekä sen, miten tärkeimmät asiat saa kiinni useita kanavia käyttäen.

Irlantilaisen Glen Keen Farm omistaja Catherine O’Grady Powers puolestaan kertoo, minkälaisin keinoin maaseudulla sijaitseva perheyritys on onnistunut markkinoinnissaan ja mitkä elementit heidän markkinointistrategiassaan kannattaa myös muiden yritysten ottaa käyttöön.

Ajankohta: torstaina 27.5.2021 klo 12.00–13.00.