Marjoja

Elintarvikeyrityksille tarjolla uusia yhteistyömahdollisuuksia PuroMeeteissä

Suomalaiset elintarviketoimijat tarvitsevat koronavirustilanteessa entistäkin vahvempaa yhteistyötä. Se mielessä Pienistä puroista suuria väyliä -hanke yhdistää suomalaisia elintarvikeyrityksiä yhteen tapahtumissa, joissa tutustutaan uusiin yhteistyökumppaniehdokkaisiin.

PuroMeetteja järjestetään, koska yritysten on helpompi tarttua yhdessä digitaalisuuden ja verkkokaupan tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. Yhteistyöllä voi jakaa kustannuksia, avata uusia markkinoita ja tehostaa nykyistä toimintaa.

Yritysten yhteistyö voi olla jossain tapauksissa ainoa järkevä, kustannustehokas ja voittoa tuottava tapa lähteä vientiin tai kasvaa kotimaassa. Yhteistyön mahdollisuuksien määrä on rajaton. Nyt korona-aikana uusia ideoita, vertaistukea ja tukiverkostoa tarvitaan enemmän kuin koskaan ennen.

Neljä tapaamista neljällä paikkakunnalla

Pienistä puroista suuria väyliä -hanke järjestää neljä yritysten tapaamista eli PuroMeettiä neljällä paikkakunnalla. Tilaisuudet järjestetään yhtäaikaisesti Helsingissä, Mikkelissä, Tampereella ja Rovaniemellä.

PuroMeetteihin voi osallistua paikan päällä tai etänä. Livetilaisuuksissa huomioidaan koronavirustilanne Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeiden mukaisesti. Jos livetilaisuuksia ei voida kokoontumisrajoitusten puolesta järjestää, toteutuvat tapahtumat webinaareina.

Mukaan on kutsuttu yritysten edustajat, elintarvikealan kehittäjät ja kaikki, joiden sydän sykkii suomalaisen ruokaketjun toiminnan edistämiselle.

Ensimmäisen PuroMeetin ohjelma to 29.10. klo 12–17

  • Neljän paikkakunnan purot yhdistyvät
  • Pienistä puroista -promoottorit avaavat näköaloja
  • Reitit Suomesta maailmalle: mitä yhteistyön muotoja eli arvoketjuja on olemassa ja millaista uutta yhteistyötä voimme luoda
  • Oletko veturi vaiko resurssi tuotantoketjuissasi
  • Nyyttärit & Meettaus

Katso tarkemmat tapahtumapaikat ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä.

Pienistä puroista suuria väyliä -hanke ohjaa elintarvikealan yrityksiä rakentamaan yhteistyöhön perustuvia tuotantoketjuja, ja kasvattamaan siten liiketoimintaansa kotimaassa ja kansainvälistymään.