Kokki käsittelee lohta ravintolan keittiössä..

Tuo esiin upeita paikallisia yrityksiä #ruralbusiness-kampanjapäivässä 19.1.2022

19. tammikuuta sosiaalisessa mediassa näkyy kansainvälinen #ruralbusiness-kampanjointipäivä. Teemapäivässä halutaan lisätä näkyvyyttä kaikille upeille ihmisille, palveluille ja tuotteille, joista maakuntien yrityksissä voidaan olla ylpeitä.

Kampanjan järjestävä Digi2Market-hanke haluaa saada mahdollisimman monta ihmistä Suomessa, Irlannissa, Islannissa ja muualla Euroopassa julkaisemaan somepostauksia etenkin Twitterissä, mutta myös Instagramissa ja LinkedInissä hashtagilla #ruralbusiness, eikä se onnistu vain omien someverkostojen avulla.

Digi2Market haastaa kampanjointiin mukaan kaikki, jotka ovat ylpeitä maakuntien yrityksistä, esimerkiksi:

Haluamme auttaa maaseutujen yrityksiä eri puolilla Eurooppaa ja ympäri maailmaa kasvamaan ja verkostoitumaan keskenään. Haluamme kertoa näistä tärkeistä yrityksistä mahdollisimman suurelle maailmanlaajuiselle yleisölle!

Miksi #ruralbusiness-kampanjapäivä on niin tärkeä?

Etenkin maakunnissa pienet ja keskisuuret yritykset muodostavat paikallisten yhteisöiden ja niiden talouden selkärangan. Samalla monet yrittäjät kokevat painivansa haasteidensa kanssa kovin yksin, ja isommille markkinoille pääseminen tuntuu vaikealta. Digi2Market auttaa maaseutujen yrityksiä verkostoitumaan sekä kotiseudullaan että ennen kaikkea muiden eurooppalaisten, samassa tilanteessa olevien yritysten kanssa. Autamme yrityksiä markkinoimaan ja kasvamaan.

Myös kuka tahansa voi auttaa yrityksiä kertomalla, miksi ne ovat itselle merkittäviä.

Osallistu näin!

Mitä voit julkaista #ruralbusiness-kampanjapäivänä?

Kampanjapäivä, keskiviikko 19.1.2022, on helppo tapa kannustaa ja tukea pienin someteoin paikallisia yrityksiä.

Tue kotiseutusi yritystä

Voit kehua jotain kotiseutusi yritystä ja kertoa, mikä siinä on erityisen hienoa. Anna tukesi tutulle yritykselle julkisesti kampanjapäivän aikana!

Jos olet yrittäjä tai yrityksen työntekijä

Voit kertoa omasta tai työnantajasi yrityksestä ja siitä, miten se auttaa asiakkaita tai tukee yhteisöäsi.

Juhlista maakuntien yritysten ihmisiä

Kiitä tai kannusta maakuntien yrittäjiä, yritysten työntekijöitä miltä tahansa toimialalta!

Tuo esiin yrityksen vastuullisuus

Vinkkaa sisällöissä muille, kuinka esimerkiksi yrityksesi on huomioinut erilaisia vastuullisuuteen liittyviä asioita. Auta muita vastaavia yrityksiä samanlaisten vastuullisuustekojen pariin!

Käytä myös kuvia ja videoita

Voit julkaista Twitterin lisäksi myös Instagramissa ja muissa somekanavissa!